Zapojili jsme se do Mediální olympiády

Studenti z 2. a 3. K (obory Specialista informačních procesů a Specialista v oblasti knižní kultury)  se zapojili do druhého ročníku Mediální olympiády, organizované Moravskoslezskou knihovnou v Ostravě.
Tři týmy, jmenovitě Dejme hlavy dohromady (ve složení Nela Gajdošíková, Luka Painter, a Ellen Polachová z 2.K), Svatá trojice (Adéla Bernátková, Adéla Doležalová a Kristýna Hřivnáčová z 2.K) a Protonové mrkvičky (Anna Usnulová, Vít Zbranek a Kateřina Zrínyová ze 3.K) byly u toho!
Cílem Mediální olympiády je prověřit znalosti a prohloubit teoretické vědomosti a praktické dovednosti soutěžících v oblasti mediální gramotnosti, a dále také probudit zájem studentů, pedagogů i široké veřejnosti o téma mediálního vzdělávání.

Z každého kraje do velkého finále v Ostravě postoupil pouze jeden tým a i přesto, že bohužel ani jeden z těch našich luhačovických není ten, který získal nejvíce bodů a dostává se dál, všichni jsme se dozvěděli mnoho nových informací, které někdy určitě využijeme – a sic, není koneckonců přece ultimátní úděl dobrého studenta nasávat nové a nové znalosti?

Vít Zbranek, 3.K

Příspěvek byl publikován 7.3. 2024