Adaptační kurz 1.G

Patronem adaptačního kurzu 1.G se stal sympatický zrzavý kocour! Všude nás doprovázel a hlídal vzájemné stmelování a poznávání sebe a spolužáků.

Co všechno jsme zažili? Hooodně společných aktivit, které spojovaly naši sílu, vytrvalost a spolupráci. Hra byla součástí dne. Ovšem gastronomická soutěž byla nejlepší! Měli jsme postavit nejvyšší věž ze špaget. Mohli jsme použít pouze jeden balíček špaget, jednu izolepu a jeden marshmallow. Se špagetovou odborností jsme se pustili do práce! Konkurence týmů byla obrovská. Někteří se snažili hypnotizovat věž, aby stála. Ostatní kradli špagety a někteří se pokoušeli sníst jiným marshmallow. Nejostřílenější gastro mazáci využili stavařské špagety užmoulat a zhypnotizovat tak dokonale, že vydržely stát přesně předepsané dvě minuty. Skvělá gastronomická hra!

Veškeré seznamovací hry byly vystřídány „turistikováním“. Vše započalo nasednutím do starého vozu V3S, který nás přeparkoval pod Klášťov. Pak jsme museli jít pěšky na Ploštinu. To byla výzva!!! Avšak cestu jsme si zpříjemnili hledáním hříbků. Za dokonalé sbírání a neskutečné nasazení jsme byli odměněni velkolepým táborákem a večerní bojovou hrou. Když jsme opékali špekáčky, stále jsme rozjímali… Bylo to báááječné!

Náš adaptační kurz byl plný zábavy. Moc děkujeme za krásné dny.

Třída 1.G

 

Příspěvek byl publikován 3.10. 2019