Conquer the Internet

Pro všechny, kdo sní o cestování, úspěšné kariéře podnikatele nebo práci v mezinárodní firmě, jsou projekty Evropské unie Erasmus+ Výměna mládeže jedinečnou příležitostí, jak svůj sen přiblížit realitě a cítit se v podnikatelské sféře jako ryba ve vodě.

Tato unikátní šance se v podobě mezinárodního workshopu „Conquer the Internet“ naskytla i 13 studentům 3. K a 3. M. Jak už samotný název napovídá, proniknou jeho účastníci, což budou nejen studenti naší školy, ale i studenti z Maďarska, Rumunska a Slovenska, do umění tvorby webových stránek, vypilují k naprosté dokonalosti své prezentační dovednosti, získají neocenitelné zkušenosti s prací v mezinárodním týmu a uplatní v praxi své znalosti angličtiny. A to vše interaktivní formou prostřednictvím her, prezentací, kreativních metod a otevřených diskuzí. Chybět ovšem nebude ani řada kulturních a gastronomických zážitků, neboť Maďarsko, kde se toto mezinárodní setkání uskuteční, je, jak známo, zemí termálních lázní, čardáše a světově proslulých kulinářských specialit.

Šanci vyrazit do světa na zkušenou však mají i ti, na které se štěstí neusmálo, a nedostali se mezi výše uvedené stážisty. Stačí vyjít štěstí vstříc, zdárně napsat esej na zadané téma a vyrazit si pro výhru třeba do exotického Japonska. Bližší informace jsou k dispozici u vyučujících anglického jazyka.

Příspěvek byl publikován 15.3. 2019