Exkurze do Prahy

Ráno ve středu 18. října se třídy 4. K a 4. M vydaly na třídenní výlet do Prahy. Rychlé tempo velkoměsta bylo pro některé z nás trochu nezvyklé, ale nakonec jsme se všichni ve zdraví sešli a ubytovali na hostelu Elf.
V našich pokojích jsme se přes den moc dlouho nezdržovali, ale i tak se nám naše ubytování líbilo a někteří z nás měli šanci využít své znalosti angličtiny a pohovořit s našimi zahraničními sousedy.
První den jsme se vydali na Václavské náměstí, kde jsme měli rozchod, abychom se pokochali památkami, zašli si na jídlo, případně nakoupili nějaké suvenýry. Poté naše kroky zamířily zpět na hostel, kde jsme se připravovali do divadla. Konkrétně jsme navštívili divadlo ABC a užili si představení Jak se vám líbí? od Williama Shakespeara.
Druhý den – ve čtvrtek – jsme se vydali do Muzea voskových figurín a poté navštívili Staroměstské náměstí, prohlédli si Pražský orloj a prošli se po Karlově mostě. Ještě jsme se zastavili na chvíli u Lennonovy zdi a pak jsme jeli tramvají a metrem zpátky na Václavské náměstí. Navečer jsme po společné domluvě navštívili kino.
Výlet se každému z nás líbil a jsme rádi, že jsme měli možnost se trošku kulturně obohatit. Děkujeme také paní učitelce Popelkové a Sekové za skvělou organizaci celé exkurze.
Studenti 4. K a 4. M

Příspěvek byl publikován 1.11. 2023