VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE MACHR SVÉHO OBORU 2023

Druhou polovinu školního roku už máme téměř za sebou a čeká nás předání cen soutěže Machr svého oboru. Tuto soutěž vyhlašujeme již tradičně a v letošním roce se jedná o její 9. ročník.

Soutěž je zaměřena na popularizaci a inovaci jednotlivých oborů uměleckých řemesel vyučovaných na naší škole a jako motivační prostředek pro úspěšné studium žáků oborů uměleckých řemesel.

V rámci hlavní soutěže naši žáci bojovali o titul MACHR SVÉHO OBORU za rok 2023 ve čtyřech ročnících, vždy ve třech kategoriích.

  • UMĚLECKOŘEMESLNÁ PRÁCE TRUHLÁŘSKÁ NEBO ŘEZBÁŘSKÁ
  • UMĚLECKOŘEMESLNÁ PRÁCE KERAMICKÁ
  • UMĚLECKOŘEMESLNÁ PRÁCE KOVÁŘSKÁ

V rámci soutěže porota hodnotila ročníkové a maturitní práce žáků a v jednotlivých oborech a ročnících udělovala tři ocenění. Dále porota udělovala ocenění „DIVOKÁ KARTA ROKU“ za nejvýraznější osobní posun a rozvoj studenta v praktických dovednostech v rámci jeho řemesla. 

V příloze tohoto článku naleznete výsledkovou listinu. Všem oceněným srdečně gratulujeme a oznamujeme, že předání cen proběhne na vernisáži výstavy v pátek 2.6.2023 ve 14:00 v hale Vincentka Luhačovice.

Na závěr soutěže je nutné říci, že si velice si vážíme prací všech studentů, kteří se pustili do výroby svých ročníkových a maturitních prací a jejich výrobu dovedli do konce. Všechny tyto práce je možné vidět na školní výstavě prací žáků uměleckých řemesel MATURITA 2023 v hale Vincenta v Luhačovicích. Výstava potrvá do 18. 6. 2023.

Srdečně Vás zveme!

Hodnocení Machr svého oboru 2022_23

Příspěvek byl publikován 1.6. 2023