Jsme nejlepší!!

Tým Rakeťáci se stal vítězem soutěže Business Point pořádanou VUT v Brně, kde získal první místo v marketingově-manažerském tématu. Tým pod vedením Petra Hartmanna předvedl skvělou práci při vypracování marketingového plánu pro firmu s přírodní kosmetikou BeButter.

Dalšími účastníky týmu byli Gabriela Prokešová, Tereza Hlavsová, Terezie Maňásková a Vít Harnisch. Tito talentovaní žáci spojili své síly a znalosti, aby vypracovali co nejlépe zadané téma a zvítězili v soutěži.

Cílem soutěže bylo vytvořit komplexní a realizovatelný marketingový plán se zaměřením na mladé lidi do 25 let pro firmu BeButter, která se zabývá výrobou přírodní kosmetiky.

Výsledkem jejich úsilí bylo vytvoření kvalitního a účinného plánu, který zaujal porotu a stal se vítězem soutěže. Tým Rakeťáci si tak zaslouženě odnesl první místo a ukázal svůj obrovský potenciál v oblasti marketingu a managmentu.

Další místa obsadily týmy:

  1. Akční potenciál (OA, SOŠK a VOŠKISS, Brno)
  2. DELTA team.strategy (Delta – Střední škola informatiky a ekonomie, Pardubice)

Naší výhrou je prominutí přijímacích zkoušek na Vysoké učení technické v Brně a Masarykovu univerzitu, taška od partnera soutěže Centropen a kosmetika od firmy BeButter.

Děkujeme i naší učitelce Ing. Mirce Vlažné za komunikaci s žáky po celém průběhu soutěže.

Rakeťáci 4.M




Příspěvek byl publikován 3.2. 2023