PODPORUJEME kampaň Zlínského kraje na podporu očkování proti Covid-19!

Chceme zpátky na koncert. Chceme zpátky naše tradice. Chceme zpátky kulturu. To jsou některá z hesel, která míří mezi obyvatele kraje s jasným cílem. Tím je zvýšení zájmu lidí o očkování proti Covid-19.  

„Pojďme se naočkovat a pomozme vrátit život do normálu. To je apel na obyvatele našeho kraje, kteří zatím váhají s očkováním proti Covid-19. Očkování prokazatelně pomáhá zastavit šíření koronaviru, což se projevilo mezi již naočkovanými zdravotníky a seniory v pobytových sociálních službách. Pokud si chceme užít léto bez četných mimořádných opatření, je teď ta správná doba na očkování. Pojďme do toho společně,“ vyzval hejtman Zlínského kraje Radim Holiš.

Nyní se registrují zájemci od 45 let, ale brzy se centrální rezervační systém otevře dalším věkovým skupinám, snad do prázdnin i pro věkovou skupinu 16+.

Více informací k očkování a registraci do centrálního rezervačního systému najdete na stránkách Zlínského kraje: https://www.kr-zlinsky.cz/informace-k-ockovani-proti-covid-19-cl-5064.html

 

Příspěvek byl publikován 24.5. 2021