DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ – 7. listopadu 2020

Ano, i v tento den navážeme na ONLINE KONZULTACE, které se nám již několikrát osvědčily při minulých dnech otevřených dveří.
Ale ukázalo se, že osobní kontakt je opravdu nenahraditelný, technika je technika, ne vždy funguje stoprocentně. V pátek 6. listopadu nás úspěšně zkontaktovala celá řada uchazečů o studium, ale v „předsálí“ jsme viděli další zájemce, kteří buď nechtěli čekat ve frontě, nebo se prostě „něco“ nepodařilo a nemohli jsme si s nimi popovídat. Možná byl systém Teams více vytížený, protože všichni vyučující zadávali pilně úkoly na víkend nebo náš školní server nám chtěl naznačit, že už víkend klepe na dveře…
Proto to zkuste, prosím, znovu už tuto sobotu 7. listopadu, buďte trpěliví nebo nám volejte (737673734, 605281288), pokud se Vám přístup na schůzky nebude dařit, rádi Vám pomůžeme.

Termín pro odevzdání přihlášek ke studiu oborů uměleckých řemesel se blíží (30. listopadu 2020), tak jsme připraveni uchazečům a jejich rodičům zodpovědět všechny zvídavé otázky. A samozřejmě nejen uchazečům o tyto obory, ale všem zájemcům o studium na naší škole.

A jak se s námi můžete kontaktovat?

PROSTŘEDNICTVÍM ONLINE SCHŮZEK TEAMS, KTERÉ NABÍZÍME PRO VŠECHNY OBORY!!
(Nejdříve klikněte na „zde“ za zvoleným oborem, potom „používat Teams v Microsoft Edgi“ nebo v jiném prohlížeči a nakonec „otevřít odkaz“ na dolní liště. Dále „zadejte jméno“ a POTOM UŽ SI MŮŽEME POVÍDAT Pololetní prázdniny - zskrizanov.cz).

Připojit se můžete ke konzultacím u všech oborů:

V SOBOTU 7. listopadu od 9 do 10 h a od 12 do 13 h.

Design a zpracování kovů, Design a tvorba keramiky, Design a zpracování dřeva: zde
– Management a marketingové komunikace:  zde
– Specialista v oblasti knižní kultury a Specialista informačních procesů:  zde
– Kuchař – číšník, Kuchař – kuchařka, Číšník – servírka: zde


Dále nás můžete kontaktovat:
TELEFONICKY: 737673734, 605281288, 577131067
nebo E-MAILEM: vedeni@sosluhac.cz
Můžeme si rovněž dohodnout online schůzku na termín, který Vám lépe vyhovuje.

Věřím, že další nabízené aktivity pro žáky vycházející ročníků již nebudou narušeny a že např. akce Pospíchej pomalu, Prezentuj a komunikuj s lehkostí a Gastronomie všemi smysly proběhnou tradičně v našich prostorách.

Za celý kolektiv Vás srdečně zdraví

Ing. Jana Šuráňová, ředitelka školy

Příspěvek byl publikován 30.10. 2020