Aktuální informace pro studenty

Milí studenti,
momentálně nejsme schopni vám sdělit, jak dlouho tato nečekaná situace potrvá. Ukazuje se však, že to nebude záležitost týdne nebo 14 dnů, proto vás žádám, abyste tento čas nebrali jako PRÁZDNINY, ale v podstatě výuku jiným způsobem.
Vaši vyučující vám jsou k dispozici po běžnou pracovní dobu a dle obvyklých zvyklostí vám budou zadávat úkoly, které je nutné plnit (mailem, prostřednictvím Moodlu, v Aktualitách na našem webu případně jinými způsoby).
Momentálně jsme se zaměřili zejména na maturanty, kteří v těchto dnech odevzdávají aspoň v elektronické podobě maturitní práce. Dodržte termíny a doporučuji si nechat potvrdit od svých vedoucích přečtení zpráv, které jim zasíláte na jejich mailové adresy.
V příštím týdnu bychom vám dle aktuální situace v zemi připravili zadání cvičných slohových prací, nejdříve jazyk český a následně anglický jazyk. Není zatím jasné, jestli se maturitní zkoušky uskuteční v naplánovaných termínech, ale budeme vás průběžně informovat.

Přikládám ještě materiály pro procvičování matematiky a jazyka českého dle informací níže:

Nabídl nám je vzdělávací portál LearnTube.cz, který pomáhá studentům s přípravou na maturitu, přijímací zkoušky a další předměty. 

Připravili  zdarma speciální kurzy, které obsahují videa na vybrané kapitoly z matematiky a češtiny.

ODKAZY NA KURZY:

Technické poznámky:

  1. Stačí si vytvořit účet a můžete hned začít sledovat videa. 
  2. Kurz bude k dispozici po dobu vládního nařízení. Na videa se může kdokoliv podívat kolikrát chce. Není to nijak omezeno.
  3. Snažili jsme se vybrat témata, o kterých víme, že dělají studentům často problémy a mohla by se Vám hodit například pro zopakování. Bohužel nejsme schopni upravovat obsah podle vašich případných přání, protože kurzy jsou dva, pro všechny školy v ČR stejné. Děkujeme za pochopení.

 

 

Příspěvek byl publikován 12.3. 2020