Velikonoce na Maltě

Letošní velikonoční svátky budou pro některé studenty Střední odborné školy Luhačovice poněkud netradiční. 12 z nich totiž spolu s pedagogickým doprovodem vyrazí 8. dubna na Maltu, kde stráví tři týdny. Dle studijního zaměření zde absolvují odbornou stáž ve firmách, které mají vedoucí postavení na maltském trhu.

Studenti oboru Kuchař – číšník se pod vedením zkušených šéfkuchařů seznámí s italskou kuchyní v restauracích Vecchia Napoli. Ani maltská gastronomie však nezůstane stranou.

Marketingové oddělení realitní kanceláře Alliance bude hostit žáky oboru Management a marketingové komunikace. Ti se zde seznámí s realitním trhem na Maltě, jeho fungováním a komunikací se zákazníky.

Síť knihkupectví Agenda Bookshop má svoji pobočku dokonce i na letišti. Studenti oboru Informační služby zde budou zákazníkům pomáhat s výběrem literatury, obsluhovat je u pokladny a podílet se na vedení databáze.

Účastníkům stáže, která je poslední mobilitou projektu „Než se usadím, chci trochu poznat svět“    (2020–1- CZ01-KA116-077099, Erasmus+), přejeme spoustu krásných zážitků. Věříme, že se o ně s námi v následujících dnech podělí.

Příspěvek byl publikován 5.4. 2023