Reálná praxe v projektu

Spolupráce žáků ze střediska praxí SOŠ Luhačovice s neziskovou organizací TJ Sokol Uherský Brod, která je uskutečňována v rámci  projektu OPVK „Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji“ (reg. č. CZ.1.07/1.1.00/54.0019), se pomalu blíží ke konci. Zbývá již jen několik společně plánovaných akcí na měsíc červen a sejdeme se s představiteli této organizace u společného bilancování.

V uplynulém měsíci květnu se již poosmé konal na sokolském stadionu tradičně Brodský máj, jehož velká část je určena dětem. Vystupují zde s nacvičeným programem různé sportovní a taneční skupinky dětí i dospělých. V rámci projektové spolupráce žáci naší školy připravili nejdříve návrhy plakátů na tuto akci, a pak se dvě studentky přímo akce aktivně účastnily.
Vzhledem k tomu, že květen je v  spolupracující organizaci velmi bohatý na činnost, dalšími fiktivními zakázkami pro naše studenty bylo vytvoření návrhů plakátů pro propagaci části programu konaného na sokolském stadionu v rámci rozsáhlé kulturně společenské akce Bílokarpatské slavnosti. V rámci této zakázky si žáci také vyzkoušeli tvorbu elektronické podoby loga dle papírové předlohy.
Blížící se čas prázdnin a připravovaný sportovně turistický tábor pro děti se stal předmětem další odborné činnosti našich studentů oboru Ekonomika a podnikání. Připravili pro spolupracující organizaci řadu hezkých návrhů plakátů k propagaci této akce.

Fotodokumentace:

Letní táborLetní tábor 2Bílokarpatské slavnostiLetní tábor 3

Příspěvek byl publikován 5.6. 2015