Den turecké kuchyně

22. ledna se můžete opět těšit na Den turecké kuchyně. Žáci ze 3.G, kteří se zúčastnili stáže v turecké Kapadokii Vám ukáží, co se zde během 3 týdnů naučili. Jejich cesta se uskutečnila v rámci programu Leonardo da Vinci – mobility, celkem vycestovalo ve 2 termínech 12 žáků a pedagogický dozor. V tento den získají žáci také Europassy Mobility, tzn. mezinárodní potvrzení jejich účasti na zahraniční stáži.

A na co se můžeme těšit? Polévka: Ezo Gelin Corbasi (turecká polévka z červené čočky s mátou), jídlo č. 1: Tavuk Sis Kebab (kuřecí kebab, vařený brambor, tzatziky), jídlo č. 2: Ispanakli Gozleme (špenátové gozleme).

Příspěvek byl publikován 6.1. 2014