KDYŽ SE SEJDOU ABSOLVENTI

Oslavy 50. výročí založení střední školy v Luhačovicích vyvrcholily koncem minulého týdne. V pátek 8. září 2017 proběhla pro pozvané hosty vernisáž výstavy zaměřená na historii i současnost školy. Tato výstava je nyní přesunuta do 3. patra budovy Krajského úřadu ZK (21), které bude zdobit až do 3. října 2017 (viz zde).
Tentýž den se konal slavnostní večer, který vyvrcholil skvělým koncertem skupiny Fleret se Zuzanou Šulákovou. Zahájení se ujal hejtman ZK Jiří Čunek.
V sobotu 9. září již škola opravdu patřila absolventů všech generací a oborů, které školu vystudovaly. Chodbami se procházely stovky obdivovatelů nové podoby školy i nostalgicky vzpomínajících bývalých studentů na „tu svoji“ školu.
Mohli se tu setkat se současnými i bývalými kantory, zhlédnout moderní učebny a najít si i svou vlastní třídu. Nebylo to lehké, protože se škola za posledních 20 let podstatně změnila.
Oslavy vyvrcholily setkáním absolventů v kempu na přehradě. Při písních skupiny Orient 72 si mohli připomenout mladá léta a znovu si oživit, jak krásné roky v Luhačovicích prožívali.

Tak díky za návštěvu a za deset let – při dalším kulatém výročí – na shledanou!!!

Příspěvek byl publikován 13.9. 2017