DALŠÍ DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Střední odborná škola Luhačovice pořádá v sobotu 14. ledna 2017 od 9.00 do 14.00 hodin další DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Prohlédnout si u nás můžete všechny moderně vybavené učebny, školní galerii uměleckých předmětů, odborné pracovny IT a počítačové grafiky, pracoviště odborného výcviku, prostory DM a školní jídelny. Na tento den jsme současně přichystali pro jakékoliv zájemce o studium maturitních oborů PŘÍPRAVNÝ KURZ NA JEDNOTNOU PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKU (viz další článek).
Zároveň Vám budou podány informace o připravovaném přijímacím řízení na jednotlivé obory, např. že:
1. KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ najdete v sekci PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ.
2. ZÁJEMCI O OBORY S MATURITNÍ ZKOUŠKOU (Informační služby ve firmách a institucích a Management a marketingové komunikace) uchazeči budou přijímáni na základě výsledků testů JPZ (koná se 12. a 19. dubna 2017) a rovněž prospěchu 2. pololetí 8. ročníku a 1. pololetí 9. ročníku na ZŠ.
3. Další kolo talentových zkoušek pro obory uměleckých řemesel se koná 1. února 2017. Pro přijetí na tyto obory není nutné absolvovat jednotnou přijímací zkoušku – rozhodují pouze výsledky talentové zkoušky a prospěch v 8. ročníku (obě pololetí) na ZŠ (viz kritéria).
4. DO OBORŮ S VÝUČNÍM LISTEM (obory gastronomie) budou uchazeči přijímáni pouze na základě výsledků ze ZŠ.
Bližší informace si můžete vyžádat na e-mail: vedeni@sosluhac.cz; telefon: 577131067.

Příspěvek byl publikován 6.1. 2017