SOŠ Luhačovice pomáhá také!

Když jsme se my, studenti 3. ročníku oboru Ekonomika a podnikání, dozvěděli zadání podzimní soutěže Euroscola, okamžitě jsme se dali do práce. Nejprve jsme se rozhodovali, komu bychom chtěli pomoci a vybrali jsme Charitu sv. Vojtěcha ve Slavičíně, která dále spolupracuje s Diakonií Broumov.
Vytvořenými plakáty jsme ve čtvrtek 1. října doslova zaplavili celou školu. Všem třídám i pedagogům jsme vysvětlovali, jak s námi mohou pomoci dobré myšlence. Oblečení a boty se u nás ve třídě hromadily až do pátku, 9. října. Celkem 9 krabic a několik igelitových tašek jsme pečlivě roztřídili na dětské oblečení, boty, oblečení pro dospělé a knihy. Již roztříděné věci jsme znovu naskládali do krabic, a předměty z igelitových tašek jsme přemístili do tašek papírových s logem naší školy.
A  v pondělí 12. října jsme vše předali. Musíme říct, že nás velice mile překvapila reakce paní ředitelky slavičínské Charity, která nám nadšeně děkovala.
Chtěli bychom všechny poprosit o podporu v soutěži. Hlasovat se dá přes like, sdílením pak rozšířit  mezi ostatní. Děkujeme!

Příspěvek byl publikován 18.10. 2015