Etiketa stolování v projektu OPVK

Hravou formou předvedli žáci z minipodniků MOGAST a GURMET ze SOŠ Luhačovice pro členy spolupracujících minipodniků ze základních škol v Luhačovicích (TOP GASTRO) a Bojkovicích (MLSOUNI), jak by správně měla vypadat etiketa stolování. Ve čtvrtek 26. března 2015 hravou formou předali své zkušenosti v rámci projektu OP VK „Nové přístupy k realizaci praktického vyučování  ve Zlínském kraji“, reg. č. CZ.1.07/1.1.00/54.0019.
V dokonale připraveném reálném prostředí konferenčního sálu SOŠ se všichni setkali a společně si za dohledu metodiků projektu, mentorů a dalších hostů (zájem projevila i ČŠI) hráli na obsluhu a hosty kvalitní restaurace.
Vtipnou formou bylo předvedeno správné a nesprávné chování, a tak jsme se všichni nejen dověděli, jaké chyby při stolování děláme, ale jsme se i dobře pobavili.
Na závěr jsme se všichni dohodli, že takovou vydařenou akci budeme každoročně opakovat.

Fotodokumentace:

 

Příspěvek byl publikován 30.3. 2015