Pozvánka na Den otevřených dveří SOŠ Luhačovice

Srdečně zveme všechny zájemce o studium k návštěvě Střední odborné školy Luhačovice v rámci Dne otevřených dveří v sobotu 17. ledna 2015 (od 10:00 do 16:00 hodin).
Tento Den otevřených dveří je určen především pro zájemce o studium maturitních oborů (Ekonomika a podnikání – ŠVP: Management umění a reklamy a obor Informační služby – ŠVP: Informační služby ve firmách a institucích) a také pro zájemce o obory s výučním listem v oblasti gastronomie (Kuchař – kuchařka, Číšník – servírka, Kuchař – číšník).
Prohlédnout si můžete nejen klidné a moderní prostředí budovy školy s nadstandardně vybavenými pracovnami, ale také pracoviště odborného výcviku a prostory Domova mládeže, vše umístěné v centru krásného lázeňského města.
Současně budou podávány podrobné informace o oborech školy a podmínkách studia u nás, včetně informací o průběhu Jednotné přijímací zkoušky a jejím vlivu na přijímací řízení pro obory s maturitní zkouškou.
LOGO
Budeme Vás také informovat o novém projektu OPVK NOVÉ PŘÍSTUPY K REALIZACI PRAKTICKÉHO VYUČOVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI (CZ.1.07/1.1.00/54.0019), který realizuje škola za 2,5 milionu Kč v tomto školním roce.
Více najdete zde.

Těší se na Vás studenti a pedagogové Střední odborné školy Luhačovice!!!!

 

Příspěvek byl publikován 12.1. 2015