Shrnutí po návratu ze stáže z Kapadokie

Máme za sebou třítýdenní pracovní stáž v Turecku a jsme všichni nad míru spokojení, vše předčilo naše očekávání. Poslední dny jsme si užili, jak nejvíce to šlo. Některým se nechtělo domů, každý z nás měl slzy v očích a nikdy na ty krásné týdny nezapomeneme. Bylo těžké se rozloučit, když se o nás tak krásně starali.

Ještě přidáváme několik zážitků z posledního týdne: V pondělí jsme se byli podívat na turecké tance spolu se studenty z Litvy, velice se nám to líbilo. Proběhla i turecká svatba, na které byla nevěstou slečna mistrová Magdalénka. Na závěr jsme si zatančili. V úterý proběhlo slavnostní předávání certifikátů, při kterém jsme jednotlivě museli říct pár slov o vlastních dojmech a nezapomenutelných zážitcích. Večer se konala rozlučková oslava, zahráli jsme si několik her a jako překvapení pro nás měli nachystaný dort. Rozloučili jsme se se studenty z Litvy, kteří odlétali ve stejný den jako my. Následovalo nekonečné a děsivé balení, chvilka spánku a v pět hodin ráno vyrážíme soukromým autobusem směr letiště Kayseri. Cesta byla náročná, únavná a  dlouhá, a tak jsme si ji v rámci možností zpříjemňovali občasným spánkem a sledováním pohádek.  Přiletěli jsme všichni v pořádku a nikdo nic neztratil.

Chtěli bychom poděkovat naší nejlepší, nejmilejší, nehodnější a nejúžasnější slečně Magdičce, která to s námi zvládla bez problémů a s úsměvem na tváři. Nikdy jí nezapomeneme, co vše pro nás udělala, máme ji strašně moc rádi a jsme jí moc vděční.

Děkujeme naší škole za velkou životní zkušenost a možnost na dlouhou dobu navštívit jinou zemi, poznat nové přátele, kulturu a jiné. Zvláštní poděkování patří paní zástupkyni Ing. Šuráňové, která vše zařídila tak, aby s námi slečna mistrová mohla letět.

 

DĚKUJEME!

„Účastníci zájezdu“

Příspěvek byl publikován 19.11. 2014